Pinar'in damlalari...

Hayatimi, anilarimi ve guzel seyleri anlattigim, damla damla doldurdugum gunlugum.

30 Temmuz, 2009

Idare edemem...

29 Temmuz, 2009

Pis mikrop :P

Yedigine ictigine dikat etmek lazim kilo almamak icin. Ama bunu sadece kalori hesabi yapmak icin degil temiz olduguna emin olmak icin de yapmak gerek. Yeni hipotezlere gore bazi mikroplar kilo almaya sebep olabiliyormus. Once suyunuzun temiz oluguna sonra da yediklerinizi iyice yikayarak temiz olduklarina emin olun diyorum.

19 Temmuz, 2009

Ikram


Gecen gun bir Yunan lokantasinda yemege gitik. Bizim yemeklerimizi o kadar cok ozlemistik ki meze, doner, baklava derken biraz fazlaca yedik. Hesabi odeyince kalkmakta zorlandigimizi hissettik. Oylece otururken dedik simdi Turk lokantasinda olsa cay ikram ederler biraz olsun kendimize gelirdik. Derken garson kiz geldi masayi toparlamaya, aramizdaki konusmaya dahil oldu. Acikladik, biz de olsa cay ikrami olur diye, o da gulumsedi. Biraz oturun dansoz gelecek dedi. Sonra da elinde caylarla cika geldi, ardindan da dansoz. Yani gelenegimizi derceklestirmik olduk oracikta :)

Gecenin olayi ise soyle cereyan etti: dansoz kiz israrla masalarda dolasip musterileri dansa kaldirmaya calisirken sira bana geldi, nazlanmadan kalktim ve nasil dansedildigini gosterdim ;) biraz bozuldu ama devam etti.

16 Temmuz, 2009

Son...

... ders. Cok ilham verici, etkileyici ve dusundurucu. Arsiv olsun diye burada.

14 Temmuz, 2009

Naneli cikolatali su :)


Sucuyum ya boyle seyler cok ilgimi cekiyor :) Yazin sicaklarindan bunalip serinlemek icin magnum yiyerek kizgin kumlardan serin sulara atlayip gobusu buyutmek yerine naneli cikolatali, sifir kalorili suyunuzdan yudumlayiniz efendim. Afiyet olsun.

Isin eglencesi bir tarafa, aromali sulara karsi olmama ragmen gecen gun marketteki sirin teyze elime su dolu bir bardak tutusturup hadi dene demeseydi bu muthis urunle tanisamayacaktim. Once teyzenin onundeki siseleri inceledim, sonra suyu kokladim, en sonunda gozumu yumumup ictim. O da ne! Tam kivaminda naneli cikolata tadi ve beni serinleten su! Eh yaninda kupon da verince teyzeyi kirmadim ben de aldim bir sise naneli su, eve dondum. Sadece naneli cikolatayla kalmamislar 5 cesit daha cikarmislar. Ilgilenirseniz buradan sitelerine bakabilirsiniz.

13 Temmuz, 2009

Yeniden yazmak istiyorum...

Cok ozledim blogumu, yazmayi, paylasmayi. Bakalim bununla tekrar baslayacak miyim?